- KezdőlapGazdálkodásKerámia savanyító edényekKáposztás hordó 17 l
Káposztás hordó 17 l
Hagyományos 17 l-es kerámia hordó. Szlovák termék, amely nagy népszerűségnek örvend a mai napig. Rendívüli minőségű kidolgozás és részletgazdagság jellemzi, amely garantálja, hogy kiváló minőségű elsőosztályú terméket vásárol.
Teljes leírásA termék a központi raktárban van. Utánvétes vagy online kártyás fizetés esetén azonnal elküldjük Önnek.
Az árlistát az alábbi fülön találja Szállítás.
A kosarában van 1 termék
melynek ára összesen 1200,00_Ft
Vásároljon még 300,00_Ft FT-ért és legyen Öné az ingyenes szállítás
Klasszikus káposztás vagy savanyító hordó kerámiából 40 literes térfogattal. A hordót hagyományos, szlovák módon gyártották, ami egyedivé és minőségivé teszi a terméket.
Előnyei:
17 l-es űrtartalom
szlovák termék
minőségi és részletgazdag kidolgozás
Káposztáshordó anyaga
A hordó hagyományos módon, természetes anyagokból készült.
Szlovák termék
A termék megvásárlásával támogatja a helyi szlovák gyártót és garantáltan minőségi terméket vásárol.
A hordó története - a gyártótól a vásárlóig
Miért olyan különlegesek a kerámia hordók? Gyártásuk mögött egy hosszú és fáradságos folyamat áll, amely odafigyelést, a részletekre való odafigyelést és kétségtelenül maga a munka iránti szeretetet igényel.
A hordó gyártásának folyamata
A hordók tisztán természetes agyagból készültek egyéb keverék használata nélkül. A tál alapanyagának keverékét agyag, vályog és kerámia por alkotja.
A keveréket az agyag-előkészítő helyiségben összekeverik és az így elkészített gipszformába teszik. A kerámia körön a hordók minta alapján a kívánt formára forgatják.
A hordók kétrészes formákból készülnek, amelyek a fazekaskorongra forgatva összeragadnak. Ezt követően kiegyenlítik, eldolgozzák a felületét, felviszik a mázat és a kemencébe helyezik.
A hordókat 1350 °C-on égetik ki
A hordókat olyan kemencébe égetik, melyekbe minden hordót egyenként, kézzel tesznek be. A hordókat 1350 fokon égetik ki. Az égetőkemencék 18 órán belül elérik ezt a hőmérsékletet.
A kemencét este hat órakor begyújtják, és dél körül fejezik be a tüzelést, de ez az időjárási viszonyoktól is függ. Tüzelés után a kemence a következő három-négy napra lehűl 60 fokra, ami elfogadható hőmérséklet.
Térfogat | 17 l |
Szín | barna |
Magasság | 34 cm |
Átmérő | 32 cm |
Súly | 10 kg |
Származási ország | Szlovákia |