Termék leírása
A szárítás a termés feldolgozásának és későbbi fogyasztásra való megőrzésének egyik praktikus és kíméletes módja.
A szárítás, mint a feldolgozás módja nemcsak a zöldségek és gyümölcsök esetében alkalmazható, hanem a gombák, hús és fűszernövények feldolgozásakor is. A szárított étel kevesebb helyet foglal, könnyebb és nem utolsó sorban kiváló tízórai lehet hegyi túra, kerékpározás vagy gyalogtúra esetében is.
A lassú szárítási folyamat megőrzi a tápanyagok, vitaminok és ízek maximális mennyiségét a gyümölcsökben és a zöldségek
7 réteg biztosítja az egyenletes szárítást.
Méret(sz x m): 59 x 140 cm
Terhelhetőség: 2,5 kg / réteg
Méret(sz x m) | 59 x 140 cm
|
terhelhetőség | 2,5 kg / réteg
|
Súly | 0,9 kg
|
| |